Beni İki Gün Koşturdu

THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Ahmet Bolat 'Maalesef Elazığ'ı çok bana anlatamamışlar'dedi

Beni İki Gün Koşturdu

THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Ahmet Bolat  Kanal 23 televizyonu genel yayın yönetmeni Arif Çakmak'ın hazırlayıp sunduğu Ayrıntı programının canlı yayın konuğu oldu.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın teklifi ve girişimleri sonucu organize edilen THY Yönetim Kurulu toplantısı  için Elazığ'da bulunan THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Ahmet Bolat "Mahmut Bey bana kafa da dinlersin gel dedi.Ama iki gün beni koşturdu"dedi.

Sabah yapılan basın toplantısında “Elazığlı çok sevdiğim arkadaşlarım var Rıdvan beyle de birkaç yıldır tanışıyoruz.Sağ olsun Elazığ şöyle, Elazığ böyle diyordu ben böyle bir kültürle karşılaşacağımı itiraf etmeliyim ki beklemiyordum. Bu güne kadar gelmemekle hata yapmışız. Bundan sonra Elazığ’ı uçaklarımızla bütün dünyaya tanıtacağız. Ben kendi sosyal medya hesaplarımdan da tanıtacağım. İnşallah Elazığ’ı tanıtmakta var gücümüzle devam edeceğiz.” İfadelerini kullanan Başkan Bolat Programda Elazığ'ın bugüne kadar çok anlatılamadığını ifade etti.dı.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan için "Buranın dertleriyle dertlenen genç bir milletvekilimiz "ifadelerini kullanan Bolat "Mahmut Bey buraya gelmem konusunda gel abi.Kafa da dinlersin dedi.Ama iki gün beni koşturdu" dedi.