Biz Kısa Mesafe Koşucusu değiliz

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Elazığ AK Parti Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı ve AK Parti teşkilatının tüm kademeleriyle birlikte büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi.

Biz Kısa Mesafe Koşucusu değiliz

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı bugün Rızaiyespor kulübünü ziyaret etti.

Nazırlı 2. Amatör Lig'ten 1. Amatör Lig'e yükselen Rızaiye Spor Kulübünü başarılarından dolayı tebrik ederken  "Elazığ'ın futbol kulüplerinin göstermiş olduğu başarıdan dolayı mutlu oluyoruz. " dedi. Nazırlı'ya ziyareti nedeniyle Rızaiyespor Kulüp Başkanı Burak Gökalp tarafından Rızaiyespor forması hediye edildi.

GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA TOPLANTISI GERCEKLESTİRİLDİ

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı  Elazığ AK Parti Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı ve AK Parti teşkilatının tüm kademeleriyle birlikte büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi.
Toplantıya katılan Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı  sosyal medya hesabı X üzerinden 
"Biz kısa mesafe koşucusu değiliz. Bizim koşumuz ilanihaye sürecek bir maratondur.

Her çalışmamızda, her buluşmamızda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan'ın bu sözlerini hatırlıyor ve milletimiz için her alanda daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz.

Bu maratonu koşarken gece gündüz demeden, bin bir fedakarlıkla çalışan teşkilatlarımızın her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum." ifadeleriyle paylaştı.