Bu Neyin Teşekkürü Başkan?

Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan'ın , beldelerinde TOKİ tarafından inşa edilmesi planlanan 250 konut için sosyal medyada paylaştığı teşekkür mesajı güne damgasını vurdu.

Bu Neyin Teşekkürü Başkan?

Paylaşımında konut projesine katkı sunan milletvekilleri, Elazığ Belediye Başkanı ve il başkanına teşekkür eden Doğan’ın , özellikle hangi katkıları sağladığından dolayı Elazığ Belediye Başkanına teşekkür ettiği belde halkı tarafından merak ediliyor. 

Bu Neyin Teşekkürü Başkan?
Başkan Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "250 Konut Beldemize Hayırlı Olsun" diyerek projenin detaylarını anlattı. Çabalarının karşılığını aldığını belirten Doğan, konutların kısa sürede tamamlanıp vatandaşlara teslim edileceğini ifade etti. Ancak mesaj içerisindeki  Elazığ Belediye Başkanına yönelik teşekkür, kamuoyunda şaşkınlık ve tepkiyle karşılandı.
Belde de oturanlara göre, Elazığ Belediye Başkanının bu projede herhangi bir katkısı olmadığı halde teşekkür edilmesi doğru bulunmazken, bu tavır Başkan Doğan’a yakıştırılmadı. 
Doğan’ın emeği olmayanlara teşekkür etmesi bu işte oldukça yoğun olarak mesai harcayanlara haksızlık olarak değerlendirildi.

3 İŞYERİNİ UNUTMUŞ 
Yurtbaşı Belediye Başkanı Doğan’ın paylaşımında 250 konutun yanı sıra yapılacak 3 işyerini unutması teşekkür metni hazırlarken duyduğu aşırı heyacandan kaynaklı unutkanlık olarak yorumlandı. 
Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, beraberinde Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan’ın da bulunduğu bir grup belediye başkanı ile TOKİ başkanını ziyaret etmiş ve Yurtbaşı’ına yapılacak konut ve iş yerlerinin müjdesini dün vermişti.

Bu Neyin Teşekkürü Başkan?