Bunlar Nazırlı Klasiği

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, milletvekili seçildiği günden itibaren başlattığı otobüsle seyahat ve teşkilat mensuplarını evlerinde ziyaret etme uygulamalarını devam ettiriyor.

Bunlar Nazırlı Klasiği

Elazığ’a her geldiğinde halkın içinde olmaya, halkın sorunlarını dinlemeye özen gösteren Ak Parti Elazığ Milletvekili Nazırlı, klasikleşen uygulamalarını bu hafta da devam etti.

Bunlar Nazırlı Klasiği 
Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Milletvekili adayı iken başladığı otobüsle yolculuk klasiğinde bu hafta Doğukent Mahallesi-Şehir Hastanesi seferini yapan otobüse binerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Bunlar Nazırlı Klasiği 
Aksatmadan devam ettirdiği Elazığ için nöbetteyiz programları dolayısı ile ziyaret ettiği ilçelere otobüsle gitmeyi tercih eden Milletvekili Nazırlı şehir Merkezi programları kapsamında da otobüse binerek yolculuk süresince vatandaşlar ile sohbet edip, onların beklentilerini dinliyor. 
Otobüs yolculuklarından büyük keyf aldığını ifade eden Nazırlı” Her fırsatta hemşerilerimiz ile birlikte olmak, aynı havayı solumak bize enerji veriyor. Elazığ'ımız için bıkmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.”ifadelerini kullandı.
Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Ak Parti teşkilat mensuplarını evlerinde ziyaret etmeye de devam ediyor.
Geçtiğimiz süreçte bir çok teşkilat mensubunu evinde ziyaret eden Nazırlı bu hafta ise Ak Parti Kadın Kolları  Abdullahpaşa Mahalle Başkanını evinde ziyaret etti.