Çiftimizin Düğünü İyilik Çeşmesi'nden

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği Bir Çiftin Düğün Masraflarını Karşıladı

Çiftimizin Düğünü İyilik Çeşmesi'nden

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği, "Yeter ki gönüller bir olsun iyilik çeşmesi sizinle" başlığı ile bir çalışma başlattı. Bu çerçevede belirlenen ihtiyaç sahibi bir çiftin düğün masrafları dernek tarafından karşılandı.

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği Kurucu Genel Başkanı İbrahim Sedat Çetin düğün törenine herkesi davet etti.

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği hayata geçirdiği proje ile ihtiyaç sahibi bir çiftin düğün masraflarını karşılayarak destek oldu." Yeter ki Gönüller Bir Olsun İyilik Çeşmesi Sizinle" Başlığı ile başlatılan çalışmada evlilik çağına gelmiş fakat maddi yetersizlikten dolayı yuva kuramayanlara yardım etmek amaçlanıyor.

 Bu kapsamda ilk çift belirlendi. Düğün öncesinde düğünün yapılacağı salon, Beyaz Eşya, Gelinlik ve Damatlık, Davetiye, Fotoğraf Çekimi, Oturma Grubu, Yatak Odası Takımı gibi eşyalar temin edildi. Hazırlıkları tamamlanan çift şimdi düğün için gün saymaya başladı.

İyilik Çeşmesi Derneği Kurucu Genel Başkanı İbrahim Sedat Çetin düğün törenine herkesi davet etti.

Birçok alanda ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam edeceklerini söyleyen Dernek Başkanı Çetin yaptıkları çalışmaları da paylaşarak: “derneğimiz bu ay özel bir hastanede 50’ye yakın çocuğu sünnet ettirerek 2 bin TL’lik hediye kartı vermişti. Bunun haricinde 200’e yakın öğrencimizin kırtasiye masraflarını karşıladık. Düğün programımızdan sonra da odun, kömür ve gıda yardımlarımız başlayacak.” Dedi.