Doğru Dil Kullanın Diyene Bakın

Birim Müdürlerine 'Doğru bir dil kullanın'talimatı veren Şerifoğulları'nın Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın için kullandığı 'Mendilli Abdullah'ifadesinin kendisinin kullandığı dilin ne kadar doğru olduğunu ortaya koydu.

Doğru Dil Kullanın Diyene Bakın

Elazığ Belediyesi Eylül ayı toplantılarının ilk gününde Yeniden Refah Partisi Meclis Üyeleri tarafından verilen soru önergesi okundu. Soru önergesi okunduktan sonra Başkan Şerifoğulları, birim müdürlerine, önergede yeteri kadar kirli bir kullanıldığını belirterek, önergeye “Doğru bir dil kullanılarak” cevap verilmesi talimatını verdi. 
Birim Müdürlerine “Doğru Bir Dil Kullanın”diyen Şerifoğulları’nın toplantının ilerleyen sürecinde Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın için kullandığı “O mendilli Abdullah olmanın yolunda “ifadesi kendisinin kullandığı dili açığa çıkardı.
Elazığ Belediyesi’nin 539 milyona yaptığı temizlik araçları ihalesini yargıya taşıyan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın’ın iddialarını Elazığ Belediyesi’nin ihalelerini denetleyen Emekli Sayıştay Üyesi ve Müşavir Cengiz Kılıç tarafından cevaplatan Şerifoğulları “Abdullah Akın’a çağrıda bulunmak istiyorum. Abdullah ismine sahip olan herkes Minyeli Abdullah olmak için çalışır. O mendilli Abdullah olmanın yolunda, ona da üzülüyoruz.” dedi.