Elazığ'da Ayaklar Baş,Başlar Ayak Olmuş

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor'da rol çaldığı değerlendirmelerine sert tepki göstererek, 'Asıl rol çalanlar kendi ceplerinden bir kuruş vermeyip yedi ceddinin reklamını yapanlardır' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elazığ'da Ayaklar Baş,Başlar Ayak  Olmuş

Kanal Fırat televizyonunda katıldığı programda Elazığspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver  Elazığspor’un kendisi için çok derin anlamı olduğunu belirterek, “İkinci yarıda kapı açılır içeri girerim diye o kapının önünde bekleyen  10-12 yaşındaki  sabiyim.Halen o ruhla Elazığspor’a bakıyorum. Benim için Elazığspor başka bir şey. “dedi

Elazığ'da Başlar Ayak,Ayaklar Baş Olmuş 
Elazığspor’u bugünkü düştüğü yere mevcut idarecilerin düşürdüğünü ifade eden Işıkver,”Elazığspor’u bugünkü düştüğü yere bugünkü idarecilerimiz düşürdüler paraşütle inmedimi  Elazığspor dördüncü lige şimdi biz üçüncü lige çıktık ha ikinci Lig değil bu Lig dördüncü Lig den  üçüncülige çıktık “dedi
Taraftar gruplarına maddi destek verdiği için birilerinin rahatsız olduğunu dile getiren Milletvekili Semih Işıkver bundan sonrada her kritik dönemeçte parayı tribünlere vereceğini söyledi. Elazığspor’un bugünkü siyasete bulaşmış yapısından haz etmediğini belirten Işıkver “ben sevmiyorum ya ben bu tiyatroyu sevmiyorum sevemedim bu tiyatroyu ben beriyim buradaki bu o protokol vitrininden ben beriyim  yanibunlardan beriyim ben “dedi
KİMSE DE BOŞ BOŞ KONUŞMASIN !
İstanbul’da yaşananlardan dolayı kendisini rol çalmakla suçlayanlara sert bir üslupla cevap veren Işıkver” Elazığspor’afaydası olmayan adamlar kahramanlık yapıyor da  rolü ben mi çalıyorum onlar mı çalıyor? Herkes haddini hududunu bilsin” açıklamasında bulundu. 
Işıkver” Vay efendim rol çalıyor kardeşim rol çalsam gelir şeref tribününde yanınızda otururdum rol çalanlar bellidir.  1 kuruş vermeden yedi ceddi’nin  reklamını yapanlar da bellidir.1  kuruş vermeden şeref tribününde kimseye yer bırakmayanlar da bellidir. Kimse de boş boş konuşmasın, kimse de haddini aşmasın, haddini bildiririm.Benim Elazığspor’la reklamıyla bilmem nesi ile işim olmaz”dedi.
Işıkver, “Orada tribünde bizim çocuklarımıza yani orantısız şiddet uygulanacak. Ben orada devreye gireceğim, Elazığ çocuğunu yalnız bırakmayacağım, orada ondan sonra kalkacaksın sağda solda adamlarına konuşturacaksın, rol çalmış. Ben rol çalacağım sırça köşklerde oturanlar rol çalmayacaklar. Onlar baba olacaklar,  onlar bu işin rantını yiyecekler, onlar bu işin kaymağını yiyecekler, onlar kupalarla poz verecekler. Ondan ondan sonra bana gelecekler Semih Işıkver rol çalıyor. Ben bu tiyatroyu sevmiyorum, sevemedim” dedi. 

SAHAYA İNİYORUZ TRİBÜNÜN IŞIKLARINI SÖNDÜRÜYOR.
Elazığspor’un Atatürk Stadyumunda yaptığı kutlama programında yaşananları anlatan Işıkver Gürsel Erol’la kendisinin isimlerinin anons edilmediğini sonrasında da  kendisinin sahaya indiği sırada tribünün ışıklarının söndürüldüğünü ifade etti.
Işıkver “Şehrin iki milletvekili gelmiş sen bizi anons etmekten acizsin. Kimden talimat aldın kardeşim. Birileri dürtüyor aman aman aman Semihi alkışlatmayasın. Aman aman aman aman bizi vatandaş alkışlamasın. Sahaya iniyoruz tribünün ışıklarını söndürüyor.

KENDİLERİ ÇALSIN, KENDİLERİ OYNASINLAR
21 milyon zararı varken tasfiye kararnamesi çıkmasına rağmen bugünkü kurla 300 milyon zararla bitirdiği yerde ışıkların söndürülmesine tepki gösteren Işıkver “Sen benim yaptığım yerde bana ışıkları kapatacaksın ki mahkeme kadıya mülk değildir. Unutmayız, unutmayız”dedi.
Işıkver” Hatamı ettim yani Elazığ çocuğuna sahip çıktım. Hatamı ettim Elazığ çocuğuyla tribünde beraber maç izledim. Sizin gibi şov mu yapacağım türkü mü söyleyeceğim sizin gibi .Ben geldim gidiyorum.ahan geldim ahan gidiyorum.  Benim için de bu hikaye bitmiştir. Bir daha böyle kritik bir viraja girer bana ihtiyaç olur gelirim onun haricinde buyursunlar, kendileri çalsınlar kendileri oynasınlar. Ben de uzaktan gülüyorum ama bilsinler yani güldüğümü bilsinler”dedi.

Elazığ'da Başlar Ayak,Ayaklar Baş Olmuş