Elazığ İçin Bir ve Beraber

Elazığ İl Protokolü Madenli Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Elazığ İçin Bir ve Beraber

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in, Maden İlçesinde  yaşanan sorunları görüşmek üzere tüm siyasi partileri bir araya gelmeye davet etmesinin ardından  sağlanan birliktelik meyve vermeye devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan NAZIRLI ve MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER İçişleri Bakanı Ali YERLİKAYA’yı ziyaret ederek ilçenin sorunlarını bakan Yerlikaya’ya aktarmış ve görüşme neticesinde doğal olmayan heyelan riski nedeniyle yaklaşık 500 ev ve işyerinin yıkımları durdurulmuştu.

Görüşme sonrası  MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in”Bayram sonrasında ise Sayın İçişleri Bakanımız ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızla birlikte Bakan Yardımcılarımız, Genel Müdürlerimiz  ile birlikte ilgili tüm kurumlar ve tarafların da katılımı ile sürecin yeniden değerlendirilerek Maden İlçemizle ilgili tarihi öneme sahip bir toplantının organize edilmesi kararlaştırılmıştır.”şeklinde ifade ettiği iki toplantı Ankara'da gerçekleştirilmişti.

Bu gelişmelerin ardından bugün Maden'de Çevre Şehircilik Bakanlığı Maden Uzlaşma Ofisinin açılışı dolayısıyla geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi.

Maden Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Elazığ Valisi  Numan Hatipoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanı Aynur Gökalp Doğan, Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş,Ejder Açıkkapı,Mahmut Rıdvan Nazırlı ,Gürsel Eol ve Semih Işıkver ,Maden Kaymakamı Mustafa Atış ve Maden Belediye Başkanı Musa Orhan katıldı.