Elazığ'ın Önceliği Açık Hava Sineması

Türkiye'de bir çok belediye ağır ekonomik şartlarda bunalan vatandaşlara ucuz yemek temin etmek amacı ile hızlı bir şekilde kent lokantaları açarken Elazığ Belediyesi vatandaşlara açık havada film izletecek.

Elazığ'ın Önceliği Açık Hava Sineması

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve başlayan belediye başkanları ağır ekonomik şartlardan iyice bunalan vatandaşların uygun fiyatlarla kaliteli yemek yemelerini sağlamak amacı ile hızlı bir şekilde kent lokantaları açarken Elazığ Belediyesi bugüne kadar bu konuda hiçbir adım atmadı.
Halkımızın ucuz et yiyebilmesi için Et ve Balık Kurumu’na halen daha yer tahsisi yapmayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın gelir düzeyi düşük vatandaşların beklentileriyle ilgilenmek yerine nostaljik film izletmesi Ak Parti Belediyeciliğinin halktan ne kadar uzaklaştığının örneği olarak gösteriliyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından hayata geçirilen ve kısa süre içerisinde tüm Türkiye’nin takdir ettiği projeler arasında yer alan Kent lokantaları Türkiye genelinde yayılmaya devam ediyor
31 Mart seçimlerinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi,Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi, Trabzon Ortahisar Belediyesi, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi ,İzmit Belediyesi,Tokat Belediyesi gibi birçok belediye dar gelirli vatandaşların uygun fiyatlara kaliteli yemek yemelerini sağlamak amacı ile kent lokantalarını faaliyete geçirmiş durumda.
ELAZIĞ'IN EN ACİL İHTİYACI 
Seçim vaadleri arasında Kent Lokantası yer almayan Şerifoğulları’nın projeleri arasında yer alan  Gençlik Lokantası  için bile bugüne kadar hiçbir somut adım atılmadı.
Vatandaşın ucuz et yemesini temin etmek amacı ile ET Balık Kurumu satış mağazasına aylarca yer vermeyen Şerifoğulları’nın ekonomik sıkıntıların had safhaya ulaştığı bugünlerde vatandaşların uygun fiyata yemek yemesini sağlamak için kent lokantaları açmak yerine açık hava sineması düzenlemesi ise demekki Şerifoğulları'na göre Elazığ’ın önceliği ve Elazığlının en acil ihtiyacı açık havada film izlemekmiş yorumlarının yapılmasına sebep oldu.