Elazığ Kazan ,Nazırlı Kepçe Misali

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Elazığ'ı karış karış dolaşmaya devam ediyor.

Elazığ Kazan ,Nazırlı Kepçe Misali

Milletvekili seçildiği günden beri Meclis çalışmalarından arta kalan zamanlarını Elazığ’da geçirmeye büyük özen gösteren Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’da ulaşılamadık köşe, dokunulmadık gönül bırakmamak için yoğun çaba sarfediyor.
Milletvekili Nazırlı bugünkü programına  beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Av.Ömer Faruk Çelik ile birlikte Harmantepe köyü ziyareti ile başladı. Harmantepe Köyü sakinleri bir araya gelen Nazırlı, vatandaşlarla sohbet etti.
NÖBET YERİ ALACAKAYA 
AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, yürütmüş olduğu #Elazığiçinnöbetteyim programı kapsamındaki nöbet yeri bu hafta  Alacakaya İlçesiydi. 
Alacakaya programına Alacakaya Kaymakamı Hamza Selçuk'u makamında ziyaret ederek başlayan Milletvekili Nazırlı daha sonra  Alacakayalı vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Alacakaya halkının Hükümet Konağı ve konut talepleri için gerekli girişimlerde bulunacağını ifade eden Nazırlı, “Bu sorunların kısa sürede çözülmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz”dedi. 
NAZIRLI ETİ KROM İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ
Alacakaya programı kapsamında Eti Krom Kef Maden İşletme Ocaklarını ziyaret eden Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı işçilerle bir araya gelip uzun süre sohbet etti. Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Nazırlı "Haklı davanızda çıkmış olduğunuz yolda bütün şehir İttifakıyla, şehrimizin bütün siyasileri, bürokratları, basın mensupları ile birlikte el ele vererek, bir olarak desteğimizi sonuna kadar verdik çalıştık çabaladık ve hakkınız olanı el birliğiyle Elazığ'ın vatandaşına yakışır şekilde hallettik. Elazığ'ın ve Elazığlının yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi. 
Bugünkü programları ile ilgili bir değerlendirme yapan Milletvekili Nazırlı “Yaptığımız nöbet programlarında görüyoruz ki bir çok sorunu çözüme kavuşturduk. Tabi ki halen devam eden sorunlarımız var. Bugün olduğu gibi bundan sonra da  çözülmeyi bekleyen sorunları çözmeye gayret etmek için her daim sahada olmaya,vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerinde bulundu.
Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı yoğun ve tempolu geçen programların ardından MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in yeğeni Salih Işıkver’in nikah törenine katıldı.

Elazığ Kazan ,Nazırlı Kepçe Misali