Elazığ Muhteşem Toplantıya Hazırlanıyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın girişimleri sonucu THY Yönetim Kurulu toplantısı Elazığ'da yapılacak.

Elazığ Muhteşem Toplantıya Hazırlanıyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat 'tan talep ettiği THY Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ'da yapılacak.

Şehrimizde gerçekleşecek olan THY Yönetim Kurulu Toplantısı'nın hazırlıkları için İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ ile THY Genel Müdürlüğünde gerçekleşen toplantı sonrası açıklama yapan Milletvekili Nazırlı""Bloggerlar, iş insanları ve önemli simaların katılacağı Elazığ programında, basın toplantılarından kültür turlarına kadar çok kapsamlı bir hazırlık yapıyoruz"dedi.

Nazırlı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Elazığ muhteşem bir toplantıya hazırlanıyor. Şehrimizde gerçekleşecek olan THY Yönetim Kurulu Toplantısı'nın hazırlıkları için İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Ahmet Demirdağ ile THY Genel Müdürlüğümüzde görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Bloggerlar, iş insanları ve önemli simaların katılacağı Elazığ programında, basın toplantılarından kültür turlarına kadar çok kapsamlı bir hazırlık yapıyoruz. Her fırsatta şehrimize desteğini gösteren THY Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Bolat ve yönetimine teşekkür ederim.

Milletvekili Nazırlı'nın girişimleri sonucu kararlaştırılan THY Yöneetim Kurulu toplantısı Ağustos ayı içerisinde yapılacak.