Elazığlılar Katıla Katıla Güldü

Öztürk Yılmaz'ı yılın en başarılı siyasetçisi olarak seçen bir sosyal medya haber sitesinde yapılan paylaşımda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' olarak seçildiğinin duyurulması, Elazığ halkı arasında büyük yankı uyandırdı.

Elazığlılar Katıla Katıla Güldü

Öztürk Yılmaz’ı yılın en başarılı siyasetçisi olarak seçen bir sosyal medya haber sitesinde yapılan paylaşımda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın "Yılın En Başarılı Belediye Başkanı" olarak seçildiğinin duyurulması, Elazığ halkı arasında büyük yankı uyandırdı.

Elazığlılar Katıla Katıla Güldü

Özellikle alt yapı çalışmaları, biriken borçlar, kentsel dönüşüm çalışmalarının yapılamaması nedeniyle yoğun eleştiriler alan Şerifoğulları'na başarılı denilmesi sosyal medyada tepkilere yol açtı. Elazığlılar, sosyal medya üzerinden paylaşımlarıyla bu duruma alaycı bir şekilde tepki gösterdiler.

İşte bazı yorumlar:
- “En başarılı bizimki ise vay diğer şehirlerin haline.”
- “Kime göre, neye göre? Elazığ merkez her taraf delik deşik. Bu söyleme ancak millet güler...”
- “Kim seçmiş ki? Aksaray köy gibi, bu kışın çöl olur. Her yer yıkık dökük, virane olmuş. Sahipsiz kalmış, hizmet yok. Birileri sırf yalakalık yapmak için başarılı seçmiş. Yav, bırakın bu ucuz siyaseti.”
- “Yalanınız batsın. 10 yıldır kentsel dönüşüm sözü verdiler, sanayi mahallesine hani? Sözlerinde durmuyorlar.”
- “Elazığ, Elazığ olalı böyle kötü belediyecilik görmedi. Yollar, su, altyapı yok. 20 dakika yağmur yağsa sel oluyor. Nasıl başarılı?”

Amatörce Bir Operasyon

Birçok Elazığlı,halkın her geçen gün artan tepkisi karşısında algı yönetimi çalışması yapmaya çalışan belediye yönetiminin bunun için Öztürk Yılmaz’ı en başarılı siyasetçi seçen bir portalı tercih etmesini acemilik olarak yorumlandı. 
Halkın her kesimi tarafından başarısızlığı kabul edilen Şerifoğulları'nın "başarılı" olarak gösterilmeye çalışılması halk tarafından "amatörce bir operasyon" olarak nitelendirildi. 
Elazığlılar, Öztürk Yılmaz Türk siyasetinde ne kadar başarılı ile ise Şerifoğulları da o kadar başarlı diyerek bu operasyonu ciddiye almadıklarını belirten ve gülmekle yetindiklerini dile getirdiler.