Gurur Verici

'Yaşayan Stadyum'konseptiyle Türkiye'de ilk olan Elazığ Atatürk Stadyumu göz kamaştırıyor.

Gurur Verici

AK Parti Elazığ milletvekilleri ve basın mensupları, Atatürk Stadyumu kompleksini gezdi. Burada incelemelerde bulunan vekil ve gazeteciler aynı zamanda antrenör ve sporcularla bir araya geldi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren tarafından organize edilen programda Basın Mensupları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yurt içinde düzenlenen şampiyonalarda ve uluslararası organizasyonlarda derece elde etmiş sporcular ve eğitmenler ile bir araya geldi.

Gurur Verici

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı'nında katıldığı programda basın mensuplarına Elazığ Atatürk Stadyumu kompleksinde yer alan spor salonları tanıtıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi içerisinde Elazığ Atatürk Stadyumu, Ahmet AYTAR Spor Salonu, 13 adet antrenman salonu, stadyum içerisinde ek hizmet binası, yine stadyum içerisinde stadyumu gören ilk ve tek genç ofisi ile İl Müdürlüğü hizmet binası bulunmakta. ‘’Yaşayan Stadyum’’ konsepti ile Türkiye’ de ilk olma özelliği bulunan Elazığ Atatürk Stadyumu, stadyum altına açılan cep salonlar ile sporun tabana yayılması noktasında önemli bir görev üstlenmekte. Kompleks bünyesinde 13 antrenman salonunda 36 eğitmen gözetiminde toplam 19 branşta yıl boyu antrenmanlar yapılarak gençlerimizin fiziksel, zihinsel ve bilişsel gelişimlerine kaktı sağlanmaktadır.