Hani Çözmüştünüz

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları'nın 'Allah'a Hamdolsun Çözdük'dediği Elysium önündeki sorunun çözülmediği ortaya çıktı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hani Çözmüştünüz

2022 Yılında meydana gelen aşırı yağışlar nedeniyle yaşanan sel felaketinin simgesi haline gelen Elysium avm önü güncelliğini korumaya devam ediyor.

Hani Çözmüştünüz
Her fırsatta yapılan alt yapı ihaleleri ile sorunun çözüldüğü iddia edilsede sorunun çözülmediği  bugün yaşanan yağışlar sonrası bir kez daha ortaya çıktı.
ALLAH’A HAMDOLSUN ÇÖZDÜK DEMİŞTİ
Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları yerel seçimler öncesi katıldığı bir tv programında”Elysiumun önündeki göllenmeleri yağış halinde görüyordunuz.Allah’a hamdolsun orayı çözdük”demişti.

Hani Çözmüştünüz

HALBUKİ ÇÖZÜLMEMİŞ

Şerifoğulları'nın çözüldü dediği Elysium Avm önündeki göllenmelerin çözülmediği bugün yaşanan yağış esnasında bir kez daha ortaya çıktı.

İLK ORASI YAPILMIŞTI
Altyapı ihaleleri kapsamında ilk olarak yapılan yerler arasında olan Elysium Avm önündeki sorunun halen daha çözülmemiş olması altyapı çalışmaları yetersiz mi sorularının sorulmasına sebep oldu.

YILLAR ÖNCE UYARMIŞTIK

25 Mayıs 2022 tarihinde yaptığımız haberde "Elazığ Belediyesi’nin yılların sorununu çözüyoruz diye lanse ettiği ve Japon yeni olarak borçlanarak yapılan alt yapı ihalelerinde önceliğin kanalizasyon ve yağmur suyu hattı olmadığını açıklamıştık.
Yapılan ihalelerde alt yapı olarak kastedilenin içme suyu şebeke hattının yenilenmesi olduğunu kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hattının yok denecek kadar az olduğunu dile getirmiştik.
Elazığ Belediyesi’nin alt yapıyı yeniliyoruz diye duyurduğu alt yapı çalışmalarının yağmur suyu hattı ile ilgili olmadığını bilmelerine rağmen gerekli önlemlerini almayan Elazığ Belediyesi yetkililerini son bir kez daha uyarıyoruz.
Şanlıurfa,Malatya,Adıyaman illerinde yaşanan görüntülerin şehrimizde de yaşanmaması için ellerini çabuk tutmaları tavsiyesinde bulunuyoruz."DEMİŞTİK

Hani Çözmüştünüz