Hep Birlikte Çözüme Çok Yaklaştık

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Maden'de Çevre Şehircilik Bakanlığı Maden Uzlaşma Ofisinin açılışına katıldı.

Hep Birlikte Çözüme Çok Yaklaştık

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Uzlaşı ofisi mihmandarlığında, Maden Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen halk buluşmasına katılan Nazırlı birlik ve beraberlik mesajı verdi.

"Şehrimizin ihtiyaçları ve hemşehrilerimizin talepleri için siyasi parti ayırt etmeksizin bir araya gelerek vatandaşlarımızı teker teker dinledik. Bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan gelen bürokratlarımız da hemşehrilerimize, ortaya çıkan olumlu reçeteyi açıkladı ve hep birlikte çözüme çok yaklaştık" diyen Nazırlı, toplantıya katılan tüm siyasi parti temsilcilerine de teşekkür etti. 

"TOPLU SÜNNET TÖRENİ İÇİN HEYECANLIYIZ"

Milletvekili Nazırlı'nın girişimleri ile ilki gerçekleşecek olan toplu sünnet töreni için Elazığ Fethi Sekin Hastahanesini ziyaret eden Nazırlı "Zaman yaklaştıkça heyecanımız artıyor. Bu töreni geleneksel hale getirip her sene gerçekleştireceğiz. Yavrularımızın gülen yüzleri bizleri daha da mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Nazırlı, çabalarından dolayı Fethi Sekin Hastahanesi Başhekimi Doç. Dr. Şüheda Kaya ve ekibine teşekkür etti.