Hocam da Ekonomist Olmuş

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş'in dün ülkemizin makro ekonomisi üzerine yaptığı açıklama 'Hocam ekonomist olmuş' dedirtti.

Hocam da Ekonomist Olmuş

Kulak Burun Boğaz alanında Profesör olan Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’in dün basın kuruluşlarına Türkiye’nin makro ekonomi göstergelerini değerlendirdiği bir açıklaması servis edildi.
Açıklamada,AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, 2024 yılının ilk yarısında cari işlemler açığında yaşanan %55 oranındaki düşüşü değerlendirerek, Türkiye ekonomisinin dengeli bir büyüme yolunda ilerlediğini ifade etti. Keleş, “İhracattaki artış ve ithalattaki düşüş, makroekonomik istikrarı güçlendiren önemli adımlardan biridir,” dedi. 
Elazığ Milletvekili Erol Keleş’in ekonomi konusundaki açıklamaları bir çok kesimde muhabbet konusu oldu. 
Sağlık alanında uzmanlığı her kesim tarafından kabul gören ancak ekonomi bilgisi olmadığı da bilinen Erol Keleş’in yaptığı değerlendirmeler, haber olmak için yapılmış açıklama olarak görüldü.
Elazığ’da üç aydan fazladır Sağlık Müdürlüğü kadrosu boş dururken Elazığ Milletvekili Erol Keleş’in hiç bir birikimi olmayan ekonomi ile ilgili değerlendirme yapması toplum tarafından yadırgandı.
Elazığ’ın sağlık başta olmak üzere bir çok alanda var olan sorunlarını çözmek yerine Milletvekillerinin haberlerde yer almak üzere açıklama yapması Elazığ siyasetinin talihsizliği olarak değerlendirildi.