İmam Hatip Camiası'ndan Özür Dilemedi

Geçtiğimiz ay yapılan belediye meclis toplantısında, İmam Hatip camiasına yönelik sözleriyle tepki çeken Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, özür bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İmam Hatip Camiası'ndan Özür Dilemedi

Ahlaksızlık Yapmışsam Orada Sıkıntı Var 

Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyesi Osman Cem Karahüseyinoğlu’nun, Eylül ayı meclis toplantısında bazı ihalelere ilişkin sorusuna Şerifoğulları, “İnsanlar ahlakını, edebini ailesinden alır, sonra hocalarından alır. Senin baban benim hocam. Yani ahlaksızlık yapmışsak orada sıkıntı var.” şeklinde yanıt vermişti.

Karahüseyinoğlu'ndan Özür Talebi

Karahüseyinoğlu, Ekim ayı meclis toplantısında Şerifoğulları’na hitaben, “Camiaya bir özür borcunuz var diye düşünüyorum,” dedi. Karahüseyinoğlu, eğitimcilerin ve özellikle İmam Hatip camiasının bu tür açıklamalardan sorumlu tutulamayacağını belirterek, “Bizim hatalarımızın mesuliyeti ailelerimize ya da öğretmenlerimize yüklenmemelidir,” şeklinde konuştu.

İmam Hatip Camiası İncindi

Karahüseyinoğlu, Şerifoğulları’nın eğitiminde yer almış öğretmenlerin ve geniş bir öğrenci kitlesine sahip olan İmam Hatip camiasının bu açıklamalar nedeniyle incindiğini ifade ederek, Şerifoğulları’ndan özür beklediğini yineledi.

“O Sizin Düşünceniz” Yanıtı

Başkan Şerifoğulları, Karahüseyinoğlu’nun bu çağrısına “O sizin düşünceniz” diyerek, özür dilemeyi reddetti.