Işıkver'den Bayram Mesajı

Furkan Dilaver'in hazırlayıp sunduğu Kanal Fırat ve Kanal e televizyonlarında canlı yayınlanan Son Baskı programının canlı yayın konuğu olan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver programın son bölümünde yaptığı bayram kutlamasında anlamlı ifadeler kullandı.

Işıkver'den Bayram Mesajı

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ’ın dağına taşına selam olsun diyerek bayram mesajında şunları söyledi: “Kurban bayramını kutluyorum.Bayramlar çok hakikaten Allah’ın nimeti ,küskünlerin barıştığı ,dargınlıkların bittiği, rahmetin, bereketin, huzur ikliminin olduğu önemli tarihlerdir önemli zaman dilimleridir.Bu vesile ile bütün büyüklerimin ellerinden öpüyorum. hepsinin bayramını kutluyorum kardeşlerime buradan saygılarımı selamlarımı iletiyorum Elazığ’ın dağı’na taşına kurduna kuşuna selam olsun.” 

RAHATSIZLIK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Bu şehirde bir şey değişecek her şey değişecek dediklerini vurgulayan Işıkver, “Biz rahatsızlık vermeye devam edeceğiz.Allahın izniyle de bundan sonrasına bakacak göreceğiz. Ne Mutlu bu şehrin çocuğu olabilene.Bu şehrin çocuğu olmak büyük bir şereftir.Allah bizi bu şehrin çocuklarına karşı mahcup etmesin.Allah bizi bu şehrin abilerine,ablalarına,kardeşlerine karşı mahcup etmesin.
Geriside hakkımızdan hayırlısı olsun.” dedi.