İyilik Çeşmesi'nden Karne Hediyesi

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği Mustafa Bilbay İlkokulu Ve Ortaokulu Öğrencilerine Karne Hediyesi dağıttı.

İyilik Çeşmesi'nden Karne Hediyesi

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği Baskil Karaali Mustafa Bilbay İlkokulu Ve Ortaokulu Öğrencilerine Karne şenliği düzenledi.Düzenlenen etkinlikte öğrenciler palyaço eşliğinde eğlendiler.Etkinlik sonrası öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

İyilik Çeşmesi'nden Karne Hediyesi

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği Kurucu Genel Başkanı İbrahim Sedat Çetin "Çocuklarımızın Yüzlerinde Bir Tebessüm Oluşturabildiysek Ne Mutlu Bizlere.. "dedi.

Çetin "İyilik Çeşmesi Derneği Olarak, Toplumsal Dayanışmayı Ve Öğrencilerimizin Eğitim Motivasyonunu Arttırmayı Amaçlayan Bir Etkinlik Düzenledik.Bu Kapsamda, Öğrencilerimiz İçin Eğlence Programı Düzenleyerek Palyaçolar Eşliğinde  İkramlarımız İle Karne Hediyeleri Olan Forma, Futbol Topu Ve Eşofman Takımı- Ayakkabı Armağanlarını Verdik.

İyilik Çeşmesi'nden Karne Hediyesi

Eğitim Hayatlarının Önemli Bir Dönüm Noktası Olan Karne Günü, Öğrencilerimizin Başarılarını Kutlamanın Yanı Sıra Onlara Moral Ve Motivasyon Sağlamaya Gayret Gösterdik. Bu Etkinlikle, Çocuklarımızın Yüzlerinde Bir Tebessüm Oluşturabildiysek Ne Mutlu Bizlere.. Tüm Öğrencilerimize İyi Tatiller Diliyor, 
Emeği Geçen Okul İdaresine, Öğretmenlere, Dernek Üyelerimize, Eşlik Eden Değerli Basın Mensubu Arkadaşlarımıza Teşekkür Ediyoruz."dedi