Maden İçin İlk Adım Atıldı

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan NAZIRLI ve MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER'in 'Sürecin yeniden değerlendirilerek Maden İlçemizle ilgili tarihi öneme sahip bir toplantının organize edilmesi kararlaştırılmıştır.'diye açıkladıkları toplantıların ilki yapıldı.

Maden İçin İlk Adım Atıldı

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan NAZIRLI ve MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER  geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Ali YERLİKAYA’yı ziyaret ederek Maden ilçesinin sorunlarını bakan Yerlikaya’ya aktarmışlardı.Görüşme neticesinde doğal olmayan heyelan riski nedeniyle yaklaşık 500 ev ve işyerinin yıkımları durdurulmuşdu.

Görüşme sonrası  MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in”Bayram sonrasında ise Sayın İçişleri Bakanımız ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızla birlikte Bakan Yardımcılarımız, Genel Müdürlerimiz  ile birlikte ilgili tüm kurumlar ve tarafların da katılımı ile sürecin yeniden değerlendirilerek Maden İlçemizle ilgili tarihi öneme sahip bir toplantının organize edilmesi kararlaştırılmıştır.”şeklinde ifade ettiği taoplantıların ilki bugün Ankara'da gerçekleşti.

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş,Ejder Açıkkapı,Mahmut Rıdvan Nazırlı ve MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in katıldığı toplantıda Maden ilçesindeki son gelişmeler ele alındı.

Toplantıya Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekillerinin yanısıra  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, AFAD Başkanı Okay Memiş, AFAD Risk Azaltma Genel Müdürü  Orhan Tatar, MAPEG Genel Müdürü Arslan Narin, akademisyenlerimiz ve ilgili bürokratlar katıldı.