Elazığ'ın Kentsel Dönüşümü İçin İstanbul Modeli Uygulanabilir.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, İstanbul'da uygulanan modelin Elazığ için de uygulanabileceğini söyledi.

Elazığ'ın Kentsel Dönüşümü İçin İstanbul Modeli Uygulanabilir.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Kanal Fırat’ta canlı yayın konuğu olduğu programda Elazığ'ın Kentsel dönüşümü ile alakalı açıklamalarda bulundu. 

İstanbul için uygulanacak "Yarısı Bizden"kampanyasının Elazığ'da da uygulanabileceğini ifade eden Nazırlı"Bu konuda bakan beyle görüşmelerimiz oldu"dedi.

Nazırlı, "Bizim yaşadığımız mahallelerde akrabalıklarımız, arkadaşlıklarımız, hatıralarımız var. İnsanlar  geçmişte yaşadıkları anıları kaybetmek istemiyorlar. Dolayısıyla, buralarda kentsel dönüşümün hızlı bir şekilde yapılması gerekiyor. İstanbul için uygulanan modelin Elazığ için de uygulanması çok doğru ve yerinde olacaktır," dedi.

Bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı  ile görüşmeler yaptıklarını ifade eden Nazırlı, aynı zamanda Gürsel Erol’un da bu konuyla ilgili yaptığı açıklamaların yerinde olduğunu ve Elazığ’ın hayrına olacağını düşündüğünü belirtti.

Nazırlı, "Bu görüşmelere Gürsel Bey’in de dahil olmasını memnuniyetle karşılarım. Bakan Bey ile olan görüşmelerde kendisine de bilgi veririz ve hep birlikte elimizden geleni yaparız," diye konuştu.