Nazırlı Ar Plak Fabrikası'nda

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Ar Plak fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Nazırlı Ar Plak Fabrikası'nda

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Arslanlı Alçı A.Ş. tarafından 20 Temmuz 2023 tarihinde  temeli atılan ve geçtiğimiz günlerde üretime başlayan alçı plaka fabrikasını ziyaret etti.
Arslanlı Alçı A.Ş. Yönetim kurulu üyesi ve eski Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan Milletvekili Nazırlı’ya fabrikayı gezdirerek fabrika hakkında bilgiler verdi.
Ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşan milletvekili Nazırlı Arslan’a” Elazığ’a bir marka daha kazandırdığı için teşekkür ederiz.”dedi
Nazırlı mesajında şu ifadelere yer verdi;
"ETSO başkanlığı döneminde Elazığ’ımıza önemli hizmetlere imza atan değerli dostum Sayın Asilhan Arslan'dan Elazığ’ımıza önemli bir hizmet daha. Rakiplerine şapka çıkarttıracak düzeyde kurmuş olduğu alçıpan tesisini gezdik. Elazığ’a bir marka daha kazandırdığı için teşekkür ederiz. Arplak memleketimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Arslanlı Alçı A.Ş.Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan ise ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, "Değerli Milletvekilimizi yeni üretime başlayan fabrikamızda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Kendilerine fabrikamız ve üretimlerimiz hakkında bilgi verdik. Elazığ’ın üreten bir şehir olması için bizler sanayici olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Arslanlı Alçı Fabrikası’ndan sonra Ar Plak Fabrikası’nı kurarak üretime başladık. Yeni fabrikamız ile insanlarımıza yeni istihdam alanı sağlama imkanı da bulduk. Elazığ için üretmekten, şehrimize değer katmaktan dolayı mutluyuz.” dedi.