Nazırlı'dan Gizemsiz Ziyaretler

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Ankara'da gün boyu yoğun bir ziyaret trafiği yaşadı. Ziyaretleri sırasında yaptığı görüşmelere ilişkin bilgi de veren Nazırlı kamuoyunu aydınlatmayı unutmadı.

Nazırlı'dan Gizemsiz Ziyaretler

Dün İstanbul’da Cunhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek Uluova Sulama Projesine ödenek  talebini ileten Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı bugün de Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Nazırlı'dan Gizemsiz Ziyaretler

Güne İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ziyareti ile başlayan vekil Nazırlı Emniyet Genel Müdürlüğünün İHA uçurabileceği uygun bir bölge için Elâzığ Hava meydanında her türlü imkanın olduğu  Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam’a aktardı.

Nazırlı'dan Gizemsiz Ziyaretler
Milletvekili Nazırlı beraberinde Yurtbaşı Belediye Başkanı Nihat Doğan, Maden Belediye Başkanı  Musa Orhan, Akçakiraz Belediye Başkanı  İbrahim Ormanoğlu ve Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak ile birlikte TOKİ Başkanı  Mustafa Levent Sungur'u ziyaret etti. 

Nazırlı'dan Gizemsiz Ziyaretler

Milletvekili Nazırlı daha sonra Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdür Yardımcısı Caner Koçoğlu ile biraraya geldi.

Nazırlı Elazığ’da yapılacak Sanayi Sitesi üzerine yapılan toplantıda detaylarla ilgili çalışmaların sürdüğü için ilerleyen günlerde detaylı bilgi vereceğini açıkladı.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın ziyaretlerine gizem katmayarak, yaptığı görüşmeler ile ilgili bilgilendirmede bulunması kamuoyunda takdirle karşılandı.