Nazırlı'dan Turizm Atağı

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan ile biraraya geldi.

Nazırlı'dan Turizm Atağı

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı beraberinde Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Harput İç Kale Kazı Başkanı Prof. Dr İsmail Aytaç ile birlikte Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan'ı ziyaret etti.

Milletvekili Nazırlı Elazığ'ın gastronomi şehri haline gelmesi ve Harput'un UNESCO Dünya Kültür Mirası Kalıcı Listesine Girmesi için yapılması gerekenlerin konuşulduğu ziyareti sosyal medya hesaplarından duyurdu. 

"Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri."

Ne yapmak istiyoruz?  

Elazığ'ımızı gastronomi şehri haline getirecek,Harput'umuzun UNESCO Dünya Mirası listesinde yer almasını sağlayacak, Elazığ'ımızı turizm şehrine dönüştüreceğiz.

Bu kapsamda Sayın Prof. Dr. İsmail Aytaç hocamız ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığımızı ziyaret ederek Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alparslan ile kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik.

Kasım ayının ilk haftası İl Tanıtım Kurulu Toplantımızı düzenleyecek ve aziz şehrimiz ile ilgili gerekli alt yapı hazırlığı için master plan çalışmalarımızı gerçekleşeceğiz.

Hedeflerimize ulaşacağız inşallah.

Aziz şehrimize hayırlı olsun.