Nazırlı Gece Gündüz Sahada

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı sabahın erken saatlerinden başlayıp gece yarılarına kadar süren temposunu devam ettiriyor.

Nazırlı Gece Gündüz Sahada

Seçildiği günden beri Elazığ'da geçirdiği zamanlarda yoğun bir tempo ile çalışan Nazırlı,sabahın erken saatlerinden başlayıp gece yarılarına kadar süren ziyaret ve görüşme trafiğini geleneksel hale getirdi.

Nazırlı Gece Gündüz Sahada

NAZIRLI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Elazığ AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş ile birlikte Merkez Köy Muhtarları ile bir araya gelip istişare toplantısı gerçekleştirdi.

ŞEHRİMİZE BİR  YÜZME HAVUZU DAHA KAZANDIRMAK İÇİN GAYRET EDİYORUZ

Elazığ AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Yüzme Havuzuna ziyaret gerçekleştirdi. Tesis Amirliği görevini sürdürmekte olan Yavuz Yıldırım ile yüzme alanında bilgi alan Nazırlı,

 "Tesis amiri Yavuz Yıldırım hocamızdan detaylı bilgileri aldık. Havuzumuzda ciddi bir yoğunluk var. Yeni havuz ihtiyacını tekrar görmüş olduk. Şehrimize bir yüzme havuzu daha kazanıp mevcut yüzme havuzumuzun yükünü bir nebze de olsa azaltmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Tek gayemiz Elazığımızın daha fazla gelişmesi ve vatandaşlarımıza daha güzel hizmet edebilmektir."

Nazırlı Gece Gündüz Sahada

MİLLETVEKİLİ NAZIRLI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Milletvekili Nazırlı ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Nazırlı, DSİ Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı'yı makamında ziyaret etti.

Nazırlı Gece Gündüz Sahada

" ELAZIĞ İÇİN ELAZIĞLI HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN "

Milletvekili Nazırlı'nın bir sonraki durağı ise İl Tarım ve Orman Müdürü Sadrettin Taşkesen'e hayırlı olsun ziyareti oldu.

Nazırlı'ya DSİ Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı TEİAŞ Bölge Müdürü Ahmet Saraç eşlik etti.

Nazırlı,

"Tarım İl Müdürümüz Sadrettin Taşkesen'e hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. İlgili müdürlerimiz ile birlikte ilimiz Kuzova, Uluova Sulama Projeleri ve ilimizin sorunlarını görüştük, notlarımızı aldık. En kısa sürede yapılabilecek ne varsa bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da zaman kaybetmeden Elazığ için Elazığlı hemşehrilerimiz için yapmaya devam edeceğiz."

Nazırlı Gece Gündüz Sahada

"YENİ SANAYİ SİTESİ GÖRÜŞMELERİ"

Elazığ AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Oto Onarımcılar Oda Başkanı Mehmet Türkoğlu ve yönetim üyelerini ziyaret etti.

Nazırlı,

"Yeni Sanayi Sitemizi Elazığ'a kavuşturmak için canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabi ki bu çalışmalarımızı sürdürürken her zaman olduğu gibi fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sanayicimizin istekleri doğrultusunda ne yapabilirsek yapmaya gayret ediyoruz."

Nazırlı aynı zamanda 3. Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Turhan ve yönetim üyeleriyle bir araya gelerek yeni yapılacak sanayi sitesi hakkında görüştü.