Pavyona Götürdüler İddiası Doğru Çıkmadı

Elazığspor Asbaşkanı Mustafa Şerifoğulları'nın Cumartesi günü İstanbul'da yapılan ve tepki çeken kutlamayı savunmak için, 'Sportif Direktörümüz bizi ikibinli yıllarda pavyona götürdüler dedi' şeklindeki açıklamasının doğru olmadığı öğrenildi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Pavyona Götürdüler İddiası Doğru Çıkmadı

Elazığspor’un 2. Lige yükseldiği Cumartesi gecesi  İstanbul’da yapılan kutlamalara ilişkin tartışmalar devam ediyor.

Elazığspor Asbaşkanı Mustafa Şerifoğulları’nın Cumartesi günü İstanbul’da yapılan ve tepki çeken kutlamayı savunmak için, “Elazığspor Sportif Direktörü Mehmet Deliorman’ın “Bizi pavyona götürdüler” şeklindeki ifadelerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

2000 – 2005 yılları arasında Elazığspor’da oynayan ve Elazığspor’un ilk kez süper lige çıktığı şampiyon kadroda yer alan Mehmet Deliorman’ın Pavyon diye ifade ettiği mekanın Ankara Süreyya Aile Gazinosu olduğu öğrenildi.

Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır, Teknik direktör Bülent Yenihayat ve Asbaşkan Mustafa Şerifoğulları’nın katıldığı Programda Asbaşkan Şerifoğulları’nın

“Sportif direktörümüz kendisi söyledi ikibin yıllarında biz şampiyon olduğumuzda biz pavyona gittik,bizi oraya götürdüler biz orda eğlendik”ifadelerinin yanlış olduğu ortaya çıktı.

Pavyona Götürdüler İddiası Doğru Çıkmadı

AİLE GAZİNOSUNA GİTTİK

Konu ile alakalı gazetemize bilgi veren o dönemin Elazığspor Kulüp Başkanı Hayrettin Karamazı Elazığspor’un tarihinde ilk kez çıktığı Süper Lig şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı mekanın pavyon olarak ifade edilmesine büyük tepki gösterdi.Karamazı “Bu takımı ilk kez süper Lig’e çıkaran Şampiyon kadromuzu o tarihte Ankara’nın en nezih mekanlarından biri olan Süreyya Aile Gazinosuna götürdük.Futbolcularımızın aileleri ile katıldığı bir organizasyon oldu.Bugün o mekanı pavyon olarak ifade edilmesi bizi derinden yaralamıştır. dedi

Pavyona Götürdüler İddiası Doğru Çıkmadı

Dönemin futbol Şubesi Sorumlusu Murat Turan ise “Ankara’nın en nezih ve seçkin mekanlarından olan Süreyya Aile Gazinosunda yapılan  şampiyonluk kutlamalarının aradan geçen yirmi küsur yıl sonra Pavyon olarak gündeme getirilmesi bizleri üzmüştür.”dedi.

SÜREYYA AİLE GAZİNOSU

Elazığspor Sportif Direktörü Mehmet Deliorman’ın “Bizi pavyona götürdüler” diye ifade ettiği mekanı Hürriyet Gazetesi yazarı Erdal İpekeşen “ Süreyya Gazinosu Ankara’nın en keyifli işletmelerinden biriydi. Yemekleri, nezih ortamı, sahnesini dolduran sanatçılarıyla ailelerin tercih ettiği ender mekanlardandı. Hatta ünlü müşterilerinin listesi bir hayli kabarıktı.”sözleriyle ifade ediyor

MEHMET DELİORMAN KİMDİR?

Mustafa Urhan başkanlığındaki Elazığspor yönetiminde Asbaşkan olan Hayrettin Karamazı tarafından Büyük Şehir Ankaraspor’a imza atmak üzereyken Elazığspor’a transfer edilen Mehmet Deliorman kariyerinin en başarılı dönemlerini geçirdiği Elazığspor’da sezon başında sportif direktörlük görevine getirilmişti.