Sessiz Kalmayacağım

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Çimento Fabrikası konusunda 'İnsanımızın zehirlenmesine sessiz kalmayacağım'dedi

Sessiz Kalmayacağım

Sosyal medya hesabı üzerinden Elazığ Çimento Fabrikasının taşınması konusunda topyekün mücadele çağrısı yapan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver bir yoruma cevap verdi.

Sarayatik Mahalle Muhtarı Aytaç Şahinoğlu’nun “Bu süreçte kaldırılacağına gerçekten inanıyor musunuz?”sorusunu yanıtlayan Işıkver “Ama zor diye vazgeçmek zorunda değiliz şahsen ben değilim, konuyu çözüme ulaştırmaya yetsin yetmesin, insanımızın zehirlenmesine sessiz kalmayacağım”diye cevaplandırdı.

Sarayatik Mahalle Muhtarı Aytaç Şahinoğlu MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'in paylaşımının altına yaptığı yorumda  " Ekonominin çok kötü olduğu bu süreçte, neredeyse nefes alıyoruz diye vergi alma sürecine girdiğimiz bu dönemde çimento fabrikasının arsa temini, yapımı, zararının karşılanması maliyetini hesaplarsak, bu süreçte kaldırılacağına gerçekten inanıyor musunuz?"diye sormuştu.

Işıkver ise Muhtar Şahinoğlu’nun sorusunu

Aytaç  Şahinoğlu muhtarım.

İtalyan bir ailenin ihtişam içerisindeki hayatını temin etmek için el kadar çocuklarımızın zehir solumasına içim elvermiyor.

Bu firma dünya çapında bir kuruluş, burayı alırken etrafındaki nüfus yoğunluğunun ileride ortaya çıkaracağı sıkıntıları hesap ederek almıştır yahut almış olmalılardı.

Geçmişte ruhsat süresi sona erdiğinde ne karşılığında uzatılmış ona da bakmak lazım.

Velhasıl devletimiz büyüktür, toplum sağlığını tehdit eden bu fabrikanın insanca yaşamamıza müsade edecek bir uzaklığa taşınması gerekmektedir.

Az önce bir kardeşimiz hatırlattı diye söylüyorum; biz topyekün rahatsızlığımızı beyan etmek yerine gidip küçük bedellerle kulübün isim haklarını vermeye devam edersek zaten işimiz zor, çok zor haklısın.

Hem zehirleniriz, hem alkışlarız böyle devam ederse, haklısın kardeşim işimiz zor.

Ama zor diye vazgeçmek zorunda değiliz şahsen ben değilim, konuyu çözüme ulaştırmaya yetsin yetmesin, insanımızın zehirlenmesine sessiz kalmayacağım, Hz.İbrahim’in ateşine su taşıyan karınca misâli;

‘Hiç değilse safım belli olsun.’ifadeleri ile yanıtladı