Sünnet Töreni Yapıldı

AK Parti Elâzığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı öncülüğünde sünnet ettirilen 250 çocuk için İl Özel İdare tesislerinde sünnet töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Milletveki Nazırlı çocukların yüzünü güldürmek adına bu yola çıktıklarını söyledi.

Sünnet Töreni Yapıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, geçtiğimiz ay Elazığ’da ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için bir sünnet şöleni gerçekleştirmek üzere hazırlıklara başlamıştı. Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde toplamda 250 çocuğun sünnet edildiği organizasyonda, iş insanları ve il yöneticilerinin destekleriyle çocuklar için sünnet töreni düzenlendi.

Elazığ İl Özel İdare tesislerinde gerçekleştirilen sünnet törenine AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, önceki dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ,MHP MYK Üyesi Hamit Kaya,İl Genel Meclis Başkanı Ömer Fauk Çelik,Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan,Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın,Hüdapar Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı , çok sayıda  ilçe ve belde belediye başkanları ile STK temsilcileri katıldı.

Sünnet Töreni Yapıldı

MİLLETVEKİLİ NAZIRLI: “ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK ADINA BU YOLA ÇIKTIK”

Sünnet şöleninde konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, çocukların yüzünü güldürmek ve bir hayra vesile olmak adına bu yola çıktıklarını kaydederken, “Gözümüzün aydınlığı, gözümüzün nuru genç kardeşlerim bugün hayatınız boyunca unutamayacağınız hayatınızda bir yer edinecek bir güne hep beraber şahitlik ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de Elazığlı genç kardeşlerimizin eğitim yaşam hayatları boyunca büyüdüklerini hep beraber göreceğiz. Vatana, millete, devlete, bayrağa, kitaba saygılı, hürmetli gençler olduğunu hep beraber Elâzığ’ımızın yetiştirdiği kıymetler olarak hep beraber şahitlik edeceğiz inşallah. Son beş sene içerisinde 2 tane deprem atlatmış ve gerçekten büyük deprem atlatmış bir şehiriz. Acılarımız, sıkıntılarımız oldu. Bütün hemşerilerimizle beraber bu sıkıntıların üstesinden gelmek için çalışıyoruz. Böyle programlarda bir nebze olsun kardeşlerimizin yüzünü güldürmeye vesile oluyorsa bizlere de mutluluk veriyor” dedi.

Şölen kürsü konuşmalarının ardından Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ tarafından edilen dua ve çocuklara bisiklet ve top hediyelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.

Sünnet Töreni Yapıldı