Vatandaşın Vay Haline

Bir aydır kendisine geri dönüş yapılmadığını ifaden eden MHP Elazığ Belediye Meclis Üyesi Süleyman Soysal'ın şikayeti 'Meclis üyesi şikayetçiyse vatandaşın vay haline' dedirtti.

Vatandaşın Vay Haline

Temmuz ayı Elazığ Belediyesi Meclis toplantısında MHP Belediye Meclis Üyesi Süleyman Soysal, Bir aydır bilgi talep ettiği Belediye Fen İşleri Müdüründen yanıt alamadığı için çareyi belediye meclis toplantısında birim müdürünü Meclis başkanına şikayet etmekte buldu.

Soysal , Fen İşleri Müdürünü şikayet edince müdür bir gün sonra gerekli bilgiyi vereceğini beyan etti.

Soysal konuşmasında "Bir vatandaşımızın yol sorunu vardı. Bizde konu ile ilgili fen işleri müdürümüze bilgi verdik. Bizden tapuyu istedi. 7 haziran tarihinde müdürümüze tapuyu attım. Bize dönüş yapmadı. 13 haziran tarihinde fen işleri müdürünü tekrar aradım. Beni meşgule aldı. Bende mesaj attım. Gelişme var mı? Diye sonra yine dönüş yapmadı. Baktım müdür dönüş yapmıyor. Özel kalem müdürünü aradım. Daha sonra Belediye Başkan vekili Veysi Toptaş beyi aradım. Halen daha da dönmedi. Ben de mecliste dile getireyim dedim. Birde size söylemiş olayım. Müdür buradaysa bilgi versin ki vatandaş bizden cevap bekliyor. Böyle bir müdüriyet ve çalışması olmaz. Burada herkesin amacı vatandaşa hizmet etmek. Görevini ve sorumluluğunu bilirse memnun olurum” dedi

MHP Belediye Meclis Üyesi Soysal’ın konuşmasından sonra Soysal'a bir aydır yanıt vermeyen Fen İşleri Müdürünün meclis başkan vekili Kara'nın uyarısı üzerine  yanıtını bir gün vereceğini söylemesi dikkat çekti.