Villalar Teknik Şartnameye Uygun Yapılmıyor

Elazığ Belediyesinin EBUAŞ eliyle yaptırdığı Batı Prestij Konutları ile ilgili bombalar patlamaya devam ediyor.

Villalar Teknik Şartnameye Uygun Yapılmıyor

Elazığ Belediyesi’nin  Ebuaş marifetiyle yaptırdığı Batı Prestij Konutlarında  teknik şartnameye uygun imalatlar yapmadığı açığa çıktı.

Geçtiğimiz yıl içerisinde villaların temelinin zemin etüt projesine uygun yapılmadığını iddia ve ispat eden MHP Meclis üyesi  Süleyman Soysal bu defa da villaların teknik şartnameye uygun yapılmadığını ifade etti.

Villalar Teknik Şartnameye Uygun Yapılmıyor

Geçtiğimiz yıl içerisinde villaların temelinin zemin etüt projesine uygun yapılmadığını iddia ve ispat eden MHP Meclis üyesi  Süleyman Soysal  Villa Kent projesinde Belediyenin mülk sahiplerine teknik şartnamede yapması gereken bazı taahhütlerini  yerine getirmediğini açıkladı. MHP Meclis Üyesi Sosyal açıklamasında şunları söyledi; “Malumunuz Ekim ayından itibaren mecliste biliyor, sizler de biliyorsunuz en son siz söz verdiniz. Sağ olun siz mimari ve statik projeleri bana teslim ettiniz ama bizim istediğimiz zemin etüt raporlarını 6 ay geçti, hala bize vermediniz?

550 BİN KİŞİYİ MUTSUZ ETTİNİZ, BARİ 500 KİŞİYİ MUTSUZ ETMEYİN

Yapım aşamasına başladınız. Yine söylüyorum. Burada belki 500 tane insanı mutlu edecektiniz. Ağustos ayında teslim edeceğiniz zaman belki de mutsuz olacaklar. Ama bunun tedbirini baştan size öneriyorum. Şimdi dış cephe bir örnek daire yaptınız başkanım. Örnek daire tüm daireleri temsil eden daire demektir.

TAŞ YÜNÜ YERİNE XPS KULLANILIYOR

Soysa "Bu dış cephe yalıtımın taş yünü olması gerekirken yerinde (XPS) yapılıyor. Ayrıca içerde kalorifer tesisatı zeminden ısıtma olması gerekirken sözleşmenizi söylüyorum sözleşmenizde bunlar var  yerinde petekli kalorifer tesisatı yapıyorsunuz. Şimdiden önleminizi almanızı tavsiye ediyorum. 500 tane mutlu edeceğiniz insanı bari mutsuz etmeyin. Yani burada 550 bin kişi mutsuz oldu, Ama bu 500 kişinin mutluluğu bozulmasın”dedi.

Villalar Teknik Şartnameye Uygun Yapılmıyor