Yapmadan Parasını Alıyorlar

MHP Belediye Meclis Üyesi Behçet Susmaz, P si tamamlanan altyapı çalışmalarıyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulunarak yapılmayan işlerin parasının ödendiği ve gerekli kontrollerin yapılmadığını söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yapmadan Parasını Alıyorlar

Eylül ayı Belediye Meclisi toplantısında gündem dışı söz alan MHP Belediye Meclis üyesi Behçet Susmaz altyapı çalışmaları ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.
İçme suyu ve kanalizasyon şebeke döşemesi yapılırken basınç ve sızdırmazlık tecübesi’nin alınmasının şart olduğunu ifade eden Susmaz, “Bunların önemli ve  ciddi bir şekilde takip edilmesi lazım.” dedi.

Yapmadan Parasını Alıyorlar
YAPMADAN PARASINI ALIYORLAR.
Susmaz, alt yapı çalışmalarında ikinci eksikliğin ise açılan hendeklerin şartnameye göre kırma taş ve kumun belirli ebatlarda serilerek vibratör veya geniş yerlerde silindirle geniş sıkıştırma yapılması gerektiğini ancak yüklenici firmanın dolguyu 20 şer santim tabakalar halinde serip sıkıştırıp vibratörle veya silindirle geniş yerlerde sıkıştırma yapmadan yapılmış gibi hakedişlerde parasını aldığını söyledi.
GÖREN VARSA BANA SÖYLESİN!
Susmaz”Ben hiçbir yerde hiçbir kanalın malzemenin tabakalar halinde serilip sulanıp sıkıştırıldığını görmedim. Gören varsa bana söylesin” dedi.
BAŞKAN'IN CEVABI
Susmaz’ın “yapılmadan parasını alıyorlar “iddialarına cevap vermeyen Belediye Başkanı Şerifoğulları dolgu malzemesinin olduğunu ifade ederek ”Yüklenici firma, kontrol firma ve müşavir firma ile toplantı yapılacak” dedi.

Yapmadan Parasını Alıyorlar