Yok Artık Daha Neler

Şerifoğulları'nın bugün yaptığı 'Ulaşım konusunda sıkıntılar yaşadığınızı sahada bizzat görüyorum' açıklaması 'Yok artık daha neler' dedirtti.

Yok Artık Daha Neler

Alt yapı çalışmalarında yaşanan sıkıntılarla ilgili bugüne kadar herhangi bir açıklama yapma gereği hissetmeyen Belediye Başkanı Şerifoğulları’nın bugünkü açıklamasına vatandaşlar büyük tepki gösterdi.  
Alt yapı çalışmaları konusunda vatandaşların bugüne kadarki şikayetlerine duyarsız kalan Şerifoğulları'nın bugün yaptığı açıklamada sorunların nasıl çözüleceğine dair somut bir açıklama yapmayarak helallik ve sabır istemesi büyük tepki topladı.
Şerifoğulları’nın bugün sosyal medya hesaplarından yaptığı “Altyapı çalışmaları kapsamında yollarımızın bozulduğunu, ulaşım konusunda sıkıntılar yaşadığınızı sahada bizzat görüyorum” açıklamasına vatandaşlar yorumlarıyla cevap verdi. 
Elazığlı vatandaşların Şerifoğulları’nın yaptığı açıklamaya yaptıkları yorumlardan bazıları;


-Yapamıyorsunuz ama özür diliyorsunuz, bu yapılan işlerin aynısını dünyada veya ülkemizde sadece siz yapmıyorsunuz herkes yapıyor ama beceremiyorsunuz bu bir gerçek..


- Sana çalışma diyen yok. Planlı çalışmadığın için tepki alıyorsun. Bi mahalleyi kazıp altyapıyı bitirdikten sonra asfaltını yapmadan diğer mahalleleri de kazıyorsun. Artık sanayi esnafıyla ortak olduğunu düşünüyoruz. Çünkü araçlarımız sanayiden çıkamaz oldu.


-İtirazımız altyapı çalışmalarına değil; her yerin aynı anda inşaata çevrilmesine ve aylardır kazılı halde kalmasına. Bölge bölge başlanıp bitirilse de bizde bilsek ne zaman sonuçlanacağını.


-İzzetpaşa Mahallesi'nde içme su şebekesi yenilendi ve sevindik artık sularımız kesilmeyecek diye maalesef yenilenen hatlar sürekli arıza yapıyor yeni ama kalitesiz bir çalışma


-Eyvallah yapıyosunuz buna lafımız yok, ama aşırı derecede plansız yapılıyor. Bir de yapılan yolları yama yerine komple sıcak asfalt yapsanız da artık keyifle şehir içinde araba kullansak.. Sanayiye verdiğimiz paraları kim ödeyecek?


-Başkanım altyapı düzelirde inşallah kaza bela olmaz. 153 e mesaj attım diyor 186 la görüş. Görüştuk bakalım ne olacak.


-Alt yapıya yatırım yapmanız tabiki güzel bir şey fakat bu işe başlarken planlama yapıldı mı yapıldı fakat yanlış mı yapıldı bundan pek emin olamadım bugün burayı eşelim yarın burayı derken her yer plansız bir biçimde eşik göçük oldu önümüz kış bu şekilde kışın daha çok zor olacak. 


-Çukurlar olduğu gibi bırakılıyor, asfalt olmasa bile. Çukurlar doldurulsa ve sıkıştırılsa en azından araçlar zarar görmez

-Helal etmiyorum açtığınız çukuru kapatamıyorsanız bu işi bırakın. Sizin yüzünüzden araçlarda ön düzen diye birşey kalmadı.

Yok Artık Daha Neler