5 Aydır Yer Verecek

MHP Elazığ Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Çak, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı Et Balık Kurumu Satış Mağazası için 5 aydır yer tahsisi yapmaması dolayısıyla eleştirdi.

5 Aydır Yer Verecek

MHP Elazığ Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Çak, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları’nı EBK Satış mağazası için gerekli çalışmaları yapmamakla suçladı. 

5 AYDIR YER VERECEK
Elazığ Halkı kaliteli, sağlıklı ve ucuz et  yemek için 5 aydan beri Şerifoğulları’nın keyfini bekliyor.
MHP Grup Başkan Vekili Mehmet ÇAK’ın 02/10/2023 tarihli  önergesi ile gündeme getirdiği EBK Satış Mağazası için Belediye Başkanı Şerifoğulları 5 aydır yer tahsisi yapmadı.

5 Aydır Yer Verecek

MHP Elazığ Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Çak, sosyal medyada yaptığı paylaşımda’ 
“Et Balık Kurumu Genel Müdürlüğü ile görüşme 21/07/2023 tarihinde Sayın vekilimiz Semih Işıkver tarafından satış mağazasının açılması için gerekli çalışmayı yapmış ve konu çözüme kavuşmuştur ancak Elazığ Belediyesi bu tarihten itibaren yer tahsisi ve protokolü imzalamamış olup yapılan çalışmayı sonuçlandırmamıştır.” dedi. 

5 Aydır Yer Verecek

SEMİH IŞIKVER'İN GİRİŞİMİ

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in  MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve Elazığ Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Çak ile birlikte ziyaret ettikleri  Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan’dan Elazığ’a EBK Satış Mağazası talebi karşılık gördü.

ÇAK ÖNERGE VERDİ
MHP Grup Başkan Vekili Mehmet ÇAK’ın 02/10/2023 tarihli  önergesi ile Minimum 150 m2 altında olmamak üzere halkımıza kaliteli, sağlıklı ve ucuz et temin edilmesi amacına yönelik vatandaşlarımızın rahat ve kolay ulaşımın sağlayabileceği bir şubenin açılması için Belediyemize Kültür Park Yerleşkesinde bulunan Et Satış Mağazası veya Ahmet Tevfık Ozan Fuar ve Kongre Merkezi girişinde bulunan işyerinin Et ve Süt Genel Müdürlüğüne tahsisi ve tahsis ile ilgili tüm iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanına yetki verilmesini talep etti.
MECLİS ŞERİFOĞULLARI’NA YETKİ VERDİ.
Elazığ Belediye Meclisi 03.10.2023 tarihli toplantısında Mehmet Çak’ın önergesini görüşerek Halkımıza kaliteli, sağlıklı ve ucuz et temin edilmesi amacına yönelik olarak vatandaşlarımızın rahat ve kolay ulaşımın sağlayabileceği, 150 m2 altında olmamak üzere şube açılması yönünde, Mülkiyeti belediyemize ait veya gerçek ve tüzel kişilere ait taşınmazın kiralanmak suretiyle  Et ve Süt Genel Müdürlüğü’ne tahsisine, Tahsis ile ilgili tüm iş ve işlemler ve protokol yapmak üzere belediye başkanına yetki verilmesine karar verdi.
IŞIKVER TEKRAR GÜNDEME GETİRDİ
MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Partisinin Seçim İletişim Merkezi açılışında konuyu tekrar gündeme getirmiş ve “Ama şimdi biz yaptık, dört aydır bekliyoruz, neyi bekliyoruz, Belediye bir yer verecekte garibanlar ucuza et yiyecek. Bunu sizin takdirlerinize bırakıyorum böyle olur mu? Bu Belediyenin bir dükkân verecek yeri yok mu? Sokakta gezen herkese birer tane dükkân verdiniz, her Derneğe bir oda verdiniz, bir bina verdiniz, Biz Vatandaşa neden ucuz et yediremiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.