BU PROJE TANIDIK GELDİ

Şerifoğulları'nın daha önce Mehmet Ali Dumandağ tarafından kullanılan projeyi kendi projesi gibi lanse etmesi anlaşılan başka proje bulamamışlar dedirtti.

BU PROJE TANIDIK GELDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları’nın Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu diye sunduğu projeler ya izni alınmamış, ya başka kurumlara ait ya da kendinin daha önce söz verip yapmadığı projeleriçerdiği için toplum tarafından beğenilmedi. 
Şerifoğulları’nın 3 ay gibi uzun bir süre hazırlık yaptıklarını belirterek 'Biz projelerimizi A4 kağıdına çizip anlatmıyoruz 3 aydır bu projeler için hazırlanıyoruz' dediği Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu projeleri arasında yer alan Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik Ve Ticaret Merkezi Projesi’nin 1 Ekim 2022 tarihinde yapılan Elazığ Ticaret Borsası seçimleri öncesi Başkan Adayı Mehmet Ali Dumandağ tarafından kullanıldığı öğrenildi.
Elazığ Ticaret Borsası tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından 2023 cazibe merkezlerini destekleme programı kapsamında desteklemeye hak görülen Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesi için Elazığ Ticaret Borsası 04.03.2024 tarihinde inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirdi.
Elazığ Ticaret Borsası tarafından projelendirilen ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Fırat Hayvan Ürünleri Tedarik ve Ticaret Merkezi Projesinde Elazığ Belediyesi hissedar olarak yer alıyor.
Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları’nın hazırladığı bir başka proje olan  Eski Kilise Binası restorasyon projesi mülk sahibinin izni alınmadan hazırlandığı ortaya çıkmış ve mülk sahipleri tepki göstermişti.