Devecioğlu'ndan önemli iddialar

TFF Başkan adayı Prof.Dr.Sebahattin Devecioğlu TFF seçimleri ile ilgili önemli iddialarda bulundu.

Devecioğlu'ndan önemli iddialar

"Türk Futbolunu Tüm Futbol Paydaşlarıyla Birlikte Tutku, Güven ve Adaletle Yönetmeye Adayım." sloganıyla yola çıkan TFF Başkan Adayı  Prof.Dr. Sebahattin Devecioğlu önemli iddialarda bulundu.

Devecioğlu"TFF’yi Olağanüstü Genel Kurula götürmek için kulüpler Birliği Vakfının oluşturduğu heyet Pazartesi günü saat TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya gelecek Seçim tarihinin değiştirilmesini talep edecek. Aksi halde Olağanüstü Genel kurulun toplanması için imzalar yürürlüğe konulacak  TFF yönetimi Olağanüstü Genel Kurul tarihini 18 Temmuz’dan öne çekmezse Kulüplerin Noter onaylı imzası ile oluşturulan talep devreye girecek bu durumda statü gereği TFF 30 gün içerisinde TFF Genel kurulunu toplayarak Seçim kararı almak zorunda kalacak” dedi

TFFnin mevcut yönetiminin 2023 seçimlerinde kulüplerden imza toplayarak diğer adayların önünü kestiğini hatırlatan Devecioğlu ;Mevcut yönetimin 2024 seçimleri önceside aynı yola izleyerek seçimlerin öne alınmaması için kulüplere imza vermemeleri yönünde baskı yaptığını iddia etti.   

Mevcut yönetimin tekrar aday olmayı düşündüğünü iddia eden Devecioğlu "Mevcut yönetim tekrar aday olursa TFF Seçimlerinin bir önceki seçim gibi kadük kalacaktır "dedi.