Ebuaş'a Zengin Çocukları Alındı!

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları'nın EBUAŞ'da emlak zenginlerinin, çok büyük para sahiplerinin çocuklarını işe aldığını, ihtiyaç sahibi insanların işe alınmadığını söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ebuaş'a Zengin Çocukları Alındı!

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Kanal Fırat Televizyonunda konuk olduğu programda Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları’nın sürekli EBUAŞ’a personel aldığını ancak bunların garip ve ihtiyaç sahibi değil zenginlerin çocukları olduğunu belirterek, “Bugüne kadar ben istihdam noktasında Elazığ belediyesinin sadece EBUAŞ’a  adam alarak istihdam sağladığını görüyorum. Oraya alınanların çoğu da maalesef ihtiyacı olmayan, herhangi bir şekilde işe ihtiyacı olmayan, ailesinin durumu iyi olan,  parası çok olan, arsası çok olan insanlardan genellikle bugüne kadar seçimler yapıldı.”dedi. 
Işıkver, Şerifoğulları döneminde EBUAŞ’a 400’ün üzerinde personel alındığına dikkat çekerek şunları söyledi; “Elazığ Belediyesi’nde EBuaş’ta devraldıkları gün 297 kişi çalışıyordu. EBUAŞ’ta şirket elemanı olarak bugün 720 kişi çalışıyor.  Kimler çalışıyor, zengin çocukları..” 
EBUAŞ’a işe alımlarda hakkaniyetli davranılmadığını ifade eden Işıkver,’ işe alımlarda da kesinlikle hakkaniyet penceresinden bakılmadığını, adaletin tesis edilemediğini bir kez daha ifade etmekte beis görmüyorum. Bugün baktığınızda bu şehirde çok büyük emlak zenginlerinin bakın tırnak içerisinde söylüyorum.

Bu şehrin en büyük emlak zenginlerin çocukları EBUAŞ’ta çalışıyor,  çok büyük para sahiplerinin çocukları EBUAŞ’ta çalışıyor.  Daha fazla ihtiyaç sahibi olan birileri varken onların da çalışmaması gerektiğini düşünüyorum.” açıklamasında bulundu.