Işıkver'den Erol Keleş'e Sert Mesaj

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Cumhuriyet Meydanında şarkılara eşlik eden Elazığ Milletvekili Erol Keleş'e,' Karakoçan'ın hesabını vereceksiniz.' açıklamasında bulundu.

Işıkver'den Erol Keleş'e Sert Mesaj

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, seçimlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Elazığ Milletvekili Erol Keleş’e Karakaçon’ın kaybedilmesinden dolayı tepki gösterdi.

Işıkver'den Erol Keleş'e Sert Mesaj


Şerifoğulları’nı tebrik eden Işıkver dilerim geçmişteki yanlışları düzeltime yoluna gider dedi.

Işıkver'den Erol Keleş'e Sert Mesaj
MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in açıklaması şöyle: 
“Cumhuriyet Meydanında yaptığınız kutlamayı izliyoruz.. Seçimler demokrasinin şölenidir, biz doğru bildiğimizi hemşehrilerimize anlattık, bu kadar karşılık bulabildik, şehrimiz için hayırlısı olsun, Aziz Milletimizin iradesine de boynumuz kıldan incedir. 

Seçimi kazanarak bir 5 sene daha şehrimize hizmet edecek olan Sn.Şahin Şerifoğulları’nı tebrik ederim, dilerim ilk dönemde yapılan yanlışları düzeltme yoluna giderek istişare zemininde şehrimizde insanımıza hayatı zindan eden sorunların çözümü için gayret ederler..

Not : 

Platformda Şahin Şerifoğulları Beyin yanında bütün asaleti ile arz-ı endam ederek şarkılara eşlik eden, avuçları patlarcasına alkış çalarak eğlenen şehrimizin oyun kurucusu Sn.Milletvekili..
Eğlenmeye bakınız, tadını çıkarınız..
Sadece şunu unutmamanızı tavsiye ederim;

Karakoçan’ın hesabını vereceksiniz.
Vesselam.”

 

Işıkver'den Erol Keleş'e Sert Mesaj