Belediye Meclisi Kavgayla Başladı

Elazığ Belediye Meclisi'nin ilk toplantısında Muhalefet partisi meclis üyelerinin komisyon üye seçimlerinin kanunlara aykırı bir şekilde yapıldığına itiraz etmesi üzerine kavga çıktı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Belediye Meclisi Kavgayla Başladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları başkanlığında yapılan Elazığ Belediye Meclisinin ilk toplantısında kavga çıktı.
Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları’nın ilgili kanunlara aykırı olarak muhalefet meclis üyelerinin komisyonlarda yer almasını engelleyen tavrına itiraz eden muhalefet partilerinin meclis üyeleri bu uygulamanın yanlış olduğunu ifade ettiler.
Yeniden Refah Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyelerinin itirazlarının devam etmesi üzerine meclis üyeleri arasında kavga çıktı.
Ak Partili meclis üyelerinin Yeniden Refah Partili ve Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyelerinin üzerine yürümesi üzerine olaylar daha da büyüdü.
Araya giren meclis üyelerinin ortamı sakinleştirmesi ile meclis toplantısı devam etti ancak kanunlara aykırı yapılan uygulamalar devam edince muhalefet meclis üyelerinin hukuki yollara başvuracakları ifade edildi.