Mehmet Can Ölçücüoğlu Mazbatasını aldı

Yeniden Refah Partisi'nden İl Genel Meclisi Üyeliğine seçilen Mehmet Can Ölçücüoğlu İl Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı.

Mehmet Can Ölçücüoğlu Mazbatasını aldı

31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Elazığ Merkez il genel meclisi üyeliğine aday olan seçimi kazanan Mehmet Can Ölçücüoğlu, il seçim kuruluna giderek, mazbatasını aldı.

Seçimin hayırlara vesile olmasını dileyen Elazığ İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Can Ölçücüoğlu, sorumluluklarının bilincinde olduğunu ve şehrin her bir noktasına hizmet vereceklerini kaydetti. Ölçücüoğlu, “31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Elazığ Merkez il genel meclisi üyeliği görevine seçildik. Yapılan bu seçim ilimize, ülkemize hayırlar vesile getirmesini diliyorum. Bizlere destek veren teveccüh gösteren tüm hemşehrilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Görevimizin ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Elazığ için bütün diğer siyasi partilerden seçilen meclis üyelerine de başarılar diliyor onlara da hayırlı olmasını diliyorum. Yeniden Refah Partisi olarak girmiş olduğumuz ilk yerel seçimlerde Elazığ’da merkezden il genel meclisi üyesi olarak seçildiğimiz bu görevde bizler ilimizin tüm il genel meclisinin bütün görev alanında bulunan her yere hizmet noktasında il özel idaresinde hemşehrilerimizin sesi olacağız” dedi.