Bunun Adı Vefasızlık

Akçakiraz Belediye Başkanı olarak 10 yıl görev yapan, bu süreçte beldeye önemli hizmet ve yatırımlar yapan Sabahattin Kaya, belediyeye kazandırılan 22 yeni aracın hizmete açılış töreninde yalnız bırakıldı.

Bunun Adı Vefasızlık

Akçakiraz Belediyesi'ne kazandırılan 22 aracın açılış programına hiçbir Ak Partili yetkilinin katılmaması vefasızlık olarak değerlendirildi.

Bunun Adı Vefasızlık 
Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya programda yaptığı konuşmada yalnız bırakıldığını, söz verildiği halde kimsenin açılışa katılmadığını ifade ederek, Bugün Kıymetli Bakanımız Ali Yerlikaya’nın buraya gelmesini arzu ettik. Bize öğle namazı sonrası Palu’dan revan olup Akçakiraz’a geleceğiz dediler ama bugün biz 100 milyonluk yatırımımızı tek başımıza açmak zorunda kaldık. Biz bugün keşke böyle olmasaydı diyoruz. Keşke böyle bir sonla neticelenmeseydi diyoruz. Biz bir kez daha buraya teşrif eden Akçakirazlı hemşehirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
BENİ YALNIZ BIRAKTILAR 
Kaya, açılış programında tüm Ak Partililere sitem ederek, “Çok cılız şehrin doğusunda yer alan kıytırık, spesifik bir Akçakiraz Belediyesi olarak biz bu yatırımları hizmete dönüştürdük biz konuşuyoruz. Bugün cidden çok büyük bir başarı hikayesi var. Piyasanın daraldığı rekabetin arttığı alım gücünün zayıfladığı bir dönemde siz gelin bu yatırımları hizmete dönüştürün, siz gelin bu sıfır araçları alın Akçakiraz belediyesine hizmet eden bir belediye haline getirin. Bu hiç kolay bir iş değil. Kamuda en zor hizmet parayı hizmete dönüştürmektir. Biz bunu başardık ama bugün çok hazin bir sonla açılışımızı yapıyoruz. Keşke Akçakiraz’ı AK Partinin kalesi haline getiren Akçakirazlıları keşke AK Partinin bütün bürokratları ve milletvekillerimiz yalnız bırakmasaydı. Keşke il başkanımız sizlerle bir arada olsalardı diyorum. Keşke sizlerin mutluluğunu onlarda paylaşsalardı. Ama maalesef bugün hiçbiri yok. Biz kendi başımıza açılışı yapacağız” şeklinde konuştu. 
YRP ADAYI ORMANOĞLU KATILDI
Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya’nın açılışına hiç bir Ak Partili katılmazken, Yeniden Refah Partisi Akçakiraz Belediye Başkan Adayı İbrahim Ormanoğlu’nun katılması ise dikkat çekti.

Bunun Adı Vefasızlık