İnat Yüzünden Vatandaşa 6 Aydır Ucuz Et Yediremiyoruz

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ Belediye Başkanı'nın inadı yüzünden vatandaşın ucuz et yiyemediğini ifade etti.

İnat Yüzünden Vatandaşa 6 Aydır Ucuz Et Yediremiyoruz

Kanal 23 televizyonunda Hasan Bak'ın sunduğu Seçime Doğru programına katılan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Et Balık Kurunu Genel Müdürü ile görüşerek bir şubenin Elazığ’da açılması için söz aldıklarını ancak Elazığ Belediye Başkanının yer vermediği için vatandaşların ucuz ete kavuşamadığını vurgulayarak, 
Et Balık Kurumu  ile gidip anlaşma yapmışız. Elazığ’da vatandaşa ucuza et satışının yapılabilmesi için gitmişiz. Mustafa Kayhan beye,  Et Balık Kurumu Genel Müdürüyle konuşmuşuz. Bizden sonra Mahmut Bey 'de gittiler. Orada da kendilerine genel müdürümüz ifade etmiş biz Semih beyle konuştuk anlaştık. MHP grubu olarak biz de bir teklif verdik,  önerge verdik. Dedik ki siz bu şehirde bütün derneklere bir oda verdiniz bir bina verdiniz vakıflara verdiniz. odalara verdiniz.Bir yere de bir mağaza yapacak kadar bir dükkan da  bize verin. Kültürpark‘ta olsun, karşısında Ahmet Tevfik Ozan Kültür merkezinin altında olsun, başka bir yerde olsun verin. Vatandaş ucuz et yesin. Neredeyse  altı ayı bulmuş  yer verilmemiş. Biz altı ayda vatandaşa neredeyse yarı fiyatına et satabilecekken, inatla niye MHP milletvekili yapmış yahu dört sene boyunca size yetki vermişler. Belediye meclisinden et balık kurumu ile görüşme yapması için şahin beye yetki verdik. Elazığ Belediyesi olarak yetki verdik. Yetki neydi? Git bu görüşmeleri gerçekleştir bir satış mağazası yani Türkiye’de on sekizincisi 17 yerde var böyle spesifik sofistike bir şey yok yani bu konuş görüş burada vatandaş ucuz et yesin. 4 yılda başaramadınız 4 dakikada çözdük 4 dakikada çözdük. Siz  kalktınız ne yaptınız yahu ki belediye meclisinde benim de sevdiğim değer verdiğim abi dediğim insanlar da kalkıp açık açık konuştular ya çok büyük bir iş mi başarmışsınız dediler ” dedi.
Elazığ Belediyesinin Et Balık Kurumu’ndan 100TL ile 125 TL fazlasına vatandaşa et sattığını dile getiren Işıkver, “ şimdi ne yapıyor iki gündür bas bas bağırıyorlar. Kültür  Park’ta ucuza et satıyoruz diye. Sen belediye olarak inat yüzünden Et Balık Kurumu’nun  sattığından da 100 TL ile 125 TL daha  fazla paraya vatandaşa ucuz et satıyorum diyerekten götürüp Kültürpark‘a reyon koyarsanız stant koyarsanız yer açarsanız ben burada gülerim bu da bir vizyon dur derim” şeklinde konuştu.