150 YANDAŞ MI YOLDAŞ MI ALINACAK?

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, toplum yararına çalışma programı kapsamında 150 kişinin liste yöntemi ile alınmasına tepki göstererek, 'Elazığ çocuğunun hakkını yedirmeyiz' dedi.

150 YANDAŞ MI YOLDAŞ MI ALINACAK?

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver TYP kapsamında alınacak olan 750 kişinin yüzde 20’sinin liste yöntemiyle alınmasının Elazığ çocuğunun hakkını yemek olduğunu belirterek, “TYP ile ilgili de o 150 kişiyi kime kullandıracaklarını biliyorum. Eğer  o şahsiyet beni dinliyorsa, aklı varsa bu işe girmesin. Bir kişiye vermişler.Açıklarım bu hafta içinde.Bu işi verende , bu yetkiyi o şahsiyete verecek kişi de devlet yetkilisi de, değerli abilerim kardeşlerim de buradan beni iyi dinlesinler. Gözüm üzerinizde bir tane bir tane bir tane gariban mazlum Elazığ çocuğunun hakkını yandaştır diye yoldaştır diye gardaştır diye yanınızda yörenizde gezenlere verirseniz oy karşılığında  bu insanlara devletin buraya merkezi idarenin gönderdiği bu 150 kişilik kontenjanı kullandırırsanız vallahi  bu maçın ikinci raundu var. Elazığ çocuğunun hakkını yedirmeyiz” dedi.

150 Kişilik kontenjan konusunda insanların müsterih olmasını isteyen Işıkver”Takipteyim”dedi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da program esnasında MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’e mesaj atarak kendisinin de konunun takipçisi olacağını söyledi.